Herhaalservice

 

Uw Service Apotheek biedt afhankelijk van lokale afspraken diverse mogelijkheden voor herhaalservice. U kunt bij uw apotheek navragen of op de website nakijken welke van onderstaande online mogelijkheden voor u van toepassing zijn.

  • U kunt vanuit uw medicatieoverzicht gemakkelijk, snel en veilig herhaalrecepten aanvragen, als wij hierover afspraken hebben gemaakt met uw huisarts. Uw aanvraag wordt door uw eigen Service Apotheek doorgestuurd naar uw huisarts. Het herhaalrecept wordt volgens de voorwaarden van uw apotheek geleverd. Of dit voor u geldt, wordt aangegeven tijdens het registreren op de website.
  • Wanneer u chronisch medicatie gebruikt, kunt u uw geneesmiddelen in veel gevallen ook periodiek door de apotheek laten klaarzetten zonder dat u deze zelf hoeft te bestellen. Wij zorgen in overleg met uw arts dat deze op tijd voor u klaarstaan. U krijgt van ons bericht wanneer u de medicatie kunt ophalen of wanneer wij deze thuisbezorgen. U hoeft dus zelf niet meer te bellen om een herhaalrecept aan te vragen.
  • Aanvragen via een herhaalnummer. U kunt via de website gebruik maken van de herhaalmodule met het herhaalnummer en uw geboortejaar.

Klik hier om de dichtstbijzijnde Service Apotheek te vinden.